3 enkle tips for oppussing av badet

fliser på badet

Badet er nytt, men ikke din stil. Hva kan du gjøre?

Du har kjøpt drømmeboligen som er relativt nyoppusset. Drømmen er å flytte rett inn og kanskje gjøre enkel oppussing av overflatene.

Badet de forrige eierene pusset opp for to år siden matcher ikke din stil, du har mest lyst til å rive det og starte på nytt. Men det er hverken økonomisk eller miljøvennlig. Det må finnes andre måter å fornye et nytt bad på tenker du nok. Og det gjør det! Les videre dersom du ønsker å vite hvordan du kan fornye et bad uten å bruke mye tid og penger.

Avlange fliser på badet
Eksempelbilde: Stock photos

Legg ny flis på den gamle flisa

Er det flisene du ikke er fornøyd med på ditt nye bad kan det utrolig nok endres. Dersom badet er av nyere karakter, kun noen få år gammelt, er det mulig å dekke den gamle flisa med annen type flis som du liker. Siden badet ikke er gammelt og det er pusset opp av dyktige håndverkere tidligere er flis på flis et alternativ for deg som vil fornøye et nytt bad. Badet vil da fortsatt være innenfor våtromsnormen (så lenge det er et nytt bad).

fliser på badet
Eksempelbilde: Stock photos

Bytt ut inventaret

Kunne du tenkt deg et annet type toalett, eller en annen innredning er det ting som er relativt enkelt å bytte. Slike endringer vil utgjøre en stor forskjell på badet ditt. Selg unna det du ikke ønsker på finn.no, kanskje er du heldig og finner en annen type baderomsinnredning på bruktmarkedet også? Har du plass til et badekar på badet ditt? Kjøp et fint badekar som gir badet en spafølelse.

Badekar på badet
Eksempelbilde: Stock photos

Pynt på badet

Enkle innredningstips kan utgjøre en stor forskjell på badet ditt. Dersom du ikke er fornøyd med hvordan det ser ut, prøv å pynt det med fine dekorelementer. Sett inn en grønn og stor plante for å gi en lun og trivelig atmosfære. Bytt knagger til noen som passer din stil og topp det hele med en hyggelig baderomsmatte. Det er utrolig hvor stor forskjell de små elementene utgjør på badet ditt.

bad med matte og planter
Eksempelbilde: Stock photos

Lykke til med oppussinga! Dersom du har behov for profesjonell hjelp, ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.

 

Kontaktskjema:

Bestill gratis befaring

Går du med tanker om å pusse opp badet? Bestill gratis befaring fra oss i Baderomsgruppen. Vi kommer gjerne innom for å se hva som må gjøres og gi deg et prisoverslag.