Baderom

Baderom

Baderom

Å bygge et bad er en stor prosess som krever mye prosjektledelse for at byggeprosessen skal flyte fint. Dette tar vi i Baderomsgruppen oss av. Vi renoverer ditt bad fra start til slutt slik at du ikke behøver å tenke på de praktiske detaljene i prosessen. Vårt mål er at byggeprosessen skal være sømløs for deg.

Bygge baderom

Vi tar oss av rivning, sortering av avfall og koordinerer alt fra rørleggere, elektrikere, snekkere og flisleggere. Når vi tar ansvar for byggingen av ditt bad, behøver ikke du å være mellomleddet mellom alle håndverkere.

Baderomsgruppen, snekker

Du er med i prosessen og avgjørelsene om hvordan ditt bad skal se ut, men vi gjør jobben med å passe på at alt er på plass før neste håndverker skal gjøre sin jobb og gir deg råd når det kommer til eventuelle søkeprosesser hos kommunen. Dersom du kun ønsker å gjøre oppgraderinger på badet hjelper vi gjerne med det også. Ta kontakt med oss i dag for å høre hvilke muligheter som finnes for ditt bad.

Baderom med sorte detaljer

 

 

Bestill gratis befaring

Går du med tanker om å pusse opp badet? Bestill gratis befaring fra oss i Baderomsgruppen. Vi kommer gjerne innom for å se hva som må gjøres og gi deg et prisoverslag.