Baderom

Baderom

Å bygge et bad er en stor prosess som krever mye prosjektledelse for at byggeprosessen skal flyte fint. Dette tar vi i Baderomsgruppen oss av. Vi renoverer ditt bad fra start til slutt slik at du ikke behøver å tenke på de praktiske detaljene i prosessen.

Vi tar oss av rivning, sortering av avfall og koordinerer alt fra rørleggere, elektrikere, snekkere og flisleggere. Når vi tar ansvar for byggingen av ditt bad, behøver ikke du å være mellomleddet mellom alle håndverkere.

Du er med i prosessen og avgjørelsene om hvordan ditt bad skal se ut, men vi gjør jobben med å passe på at alt er på plass før neste håndverker skal gjøre sin jobb og gir deg råd når det kommer til eventuelle søkeprosesser hos kommunen. Dersom du kun ønsker å gjøre oppgraderinger på badet hjelper vi gjerne med det også. Ta kontakt med oss i dag for å høre hvilke muligheter som finnes for ditt bad.

 

 

Bestill gratis befaring

Går du med tanker om å pusse opp badet? Bestill gratis befaring fra oss i Baderomsgruppen. Vi kommer gjerne innom for å se hva som må gjøres og gi deg et prisoverslag.