Jobber vi gjør

Jobber vi gjør

Baderomsgruppen er en totalleverandør av baderom og våtrom. Det er store forskjeller på å bygge et bad og å pusse opp et bad. Her kan du lese om de forskjellige jobbene vi utfører på ditt baderom

Rehabilitering av bad

Dersom badet ditt ikke oppfyller dagens standard, må det ofte rives og bygges opp igjen. Vi tar oss av alt fra rivning, sortering av avfall, og hele byggeprosessen av ditt nye bad. Vi hjelper deg også med søknader til kommune dersom det er nødvendig.

Bygging av nytt bad

Kanskje mangler det et bad i kjelleren, eller man ønsker å ha badet på enn annen plass en før. Som ved renovering av bad, tar vi oss da også av hele prosessen.
Om man samtidig ønsker å ha annet oppussingsarbeid utført samtidig, fikser vi selvfølgelig dette.

Oppgradering av bad

Dersom badet ditt er i god stand og kanskje ikke så gammelt, men du ønsker å fornye det, finnes det flere muligheter for å pusse opp badet.

Du kan blant annet legge flis på flis, male flis, skifte baderomsinnredning og mere. Ta gjerne kontakt med oss i Baderomsgruppen for å se på muligheter for ditt bad.

Andre våtrom

På samme måte som vi tar oss av bad, hjelper vi gjerne med samme type oppdrag på vaskerom og andre våtrom. Kanskje ønsker du et vaskerom i tilknytting til badet? La oss se på mulighetene for ditt hjem.

Bestill befaring

Ta kontakt med oss på skjemaet under for å bestille befaring

 

Kontaktskjema:

Bestill gratis befaring

Går du med tanker om å pusse opp badet? Bestill gratis befaring fra oss i Baderomsgruppen. Vi kommer gjerne innom for å se hva som må gjøres og gi deg et prisoverslag.