Ofte stilte spørsmål

Prisene på å pusse opp eller renovere et bad varierer veldig. Det kommer an på hvor mye som skal gjøres. Dersom du har et bad som fungerer, men kun trenger en ny look kan du pusse opp rimelig. Dersom du skal rive badet og bygge det på nytt vil kostnaden bli høyere.

Prisene kan varier fra 150 000 til 500 000, det kommer an på hva som skal gjøres og valg av materialer.

Mange ønsker å spare penger når det bygges bad, og det kan du gjøre på flere områder. Du kan rive det gamle badet og sortere avfallet selv, det kan du spare mye på. Hvilke materialer du velger på ditt bad utgjør store prisforskjeller, gjør god research i forkant på hva som finnes og se hva du liker.

Deretter kan vi komme med gode råd for å det utseendet du vil ha på badet, innenfor ditt budsjett.

Tidsbruken på å pusse opp et bad varierer ut fra hva som er nødvendig å gjøre for å få badet opp til dagens standard og hvilke løsninger man ønsker. Det er også avgjørende at man har bestemt seg for løsninger, utstyr og flis på forhånd, slik at man slipper å vente på avklaringer og varer underveis. Det er stor forskjell fra de enkleste til de mest spesielle badene, det varierer derfor med alt fra 2 til 7 uker.
Et typisk bad som rives ned og bygges på nytt tar rundt 3-5 uker. Alt etter størrelse og omfang på arbeidet.

Ved å benytte Baderomsgruppen til renovering av ditt bad vil du spare tid i prosessen siden vi tar oss av koordinering mellom alle håndverkere.

Om man kan bo hjemme under oppussingen varierer på om man har ett reservebad eller toalett. Har man et toalettrom som ikke berøres av oppussingen sørger vi for at dette kan benyttes underveis i prosessen. Da er det kun dusjing man ikke får gjort hjemme.

Har man et ekstra bad, sørger vi for at det er operativt underveis, da kan man benytte dette badet fullt ut under oppussingen. Bor man i en leilighet med kun ett bad med toalett er det mer krevende å bo hjemme underveis, men også her finnes det løsninger. Kanskje har borettslaget et toalett i kjelleren man kan benytte, eller man kan kjøpe seg et rimelig campingtoalett.

Spør oss, så ser vi på hva som er mulig for akkurat deg.