3D-visualisering av ditt drømmebad

bad visualisert i 3d

Solid Studio og Baderomsgruppen hjelper deg med 3D-visualisering av drømmebadet

Vi er stolte over å kunne fortelle at våre kunder nå får tilbud om hjelp og veiledning fra noen av de beste interiørkonsulentene i bransjen! Vi har inngått et samarbeid med de dyktige damene i Solid studio. Før vi starter prosessen med å bygge ditt bad kan du nå få badet visualisert i 3D. Det gjør at du kan være 100% trygg på at alt fra materialvalg, farger og plassering av baderoms-interiør er akkurat sånn som du ønsker det.

Solid studio 3D-visualiserer ditt bad

Tina og Katrine fra Solid Studio.

Når du skal pusse opp badet er det mange valg som må tas. Det kan være vanskelig å se for seg hvordan flisene vil se ut på badet kun ved å se de i en butikk. Kanskje du er usikker på om fargene du har valgt på gulv og vegger faktisk passer fint sammen? Dette kan du nå se før badet bygges, via Solid Studio sine 3D-visualiseringer.

3D-visualisering av bad

Bad tegnet av Solid Studio, så detaljert kan du se badet før det er bygget.

Badet bygges for å vare i lang tid. Da er det viktig at valgene du tar før du starter prosessen passer din stil og er noe du vil være fornøyd med fra dag én! Ved å få hjelp av interiørdesignere vil du få drømmebadet. Katrine og Tina fra Solid Studio er godt vant til å jobbe med kunder og lytter til kundene for å finne ut hva de må ha av praktiske løsninger på badet og hvordan det blir estetisk pent.

3D-visualisering av bad med spiler

Bad tegnet av Solid Studio.

Våre kunder kan nå velge mellom flere pakkeløsninger fra Solid Studio. Sammen kan vi finne ut hvilken pakke som passer deg best.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du går med tanker om å pusse opp badet, vi vil gjerne hjelpe deg med å få drømmebadet.

Kontaktskjema:

Bestill gratis befaring

Går du med tanker om å pusse opp badet? Bestill gratis befaring fra oss i Baderomsgruppen. Vi kommer gjerne innom for å se hva som må gjøres og gi deg et prisoverslag.