Tanker før befaring

Tanker før befaring

 

Ønsker du å bestille en gratis befaring?
For at både du og vi i Badersomgruppen skal få til en så god og nøyaktig befaring som mulig ønsker vi at dere på forhånd har gjort dere noen tanker om dette:

 

Hva skal gjøres?
Ønsker dere et helt nytt bad eller kun oppussing? Skal dere endre på inventaret?  Å flytte dusj, toalett eller vask til andre deler av rommet vil gi en større jobb for rørleggeren og må tas med i pristilbudet. Kanskje ønsker dere svingbare dusjdører, gi oss beskjed så ser vi om det vil bli plass.

 

Lys
Synes dere at badet er for mørkt? Kanskje det ville vært fint med et nytt vindu på badet? Det er ofte mulig og vil gi et naturlig lys på ditt bad. Eventuelt kan dere bytte ut belysningen som allerede finnes til en moderne belysning. Dersom dere ønsker spotter i taket, må det ofte bygges nytt tak. Hvis badet som skal renoveres er i et eldre hus kan det hende at sikringsskapet bør byttes.

 

Valg av materialer
Fliser er ofte et naturlig valg for mange på badet. Vet du at det er mulig å velge baderomsplater? Du kan også velge gips på badet, den må males med maling som er forbeholdt våtrom.  Gjør litt research om hva du synes er pent, så kan vi hjelpe deg i prosessen. Det finnes mye inspirasjon på Pinterest.

 

Beholde inventaret eller kjøpe nytt
Er det noe av det du allerede har på ditt bad som du skal ta med videre? Kanskje badekaret er av god kvalitet? Da behøver du ikke bytte det. Finn ut hva dere må ha av nytt inventar og hva dere skal beholde.

 

Når dere har tenkt gjennom disse punktene har dere kommet langt på vei med planleggingen av badet. Godt forarbeid gjør prosessen smidigere for dere og oss. Dere vil også få en korrekt pris på et tidlig tidspunkt.

Bad med gulldetaljer

Kontaktskjema:

Bestill gratis befaring

Går du med tanker om å pusse opp badet? Bestill gratis befaring fra oss i Baderomsgruppen. Vi kommer gjerne innom for å se hva som må gjøres og gi deg et prisoverslag.