Drømmer du om et badekar på badet?

3d visualisering av bad med badekar

Skap spafølelse med et stort og elegant badekar

Et bad med et badekar står høyt på ønskelisten hos mange av våre kunder, det forstår vi godt, for et badekar det er hverdagsluksus! Setter du inn et badekar på badet ditt økes spafølelesen øyeblikkelig. Det kan settes inn på et nyoppusset bad, eller på badet akkurat som det er nå, så lenge du har plass, selvfølgelig.

Badekar på badet

Du behøver ikke totalrenovere badet for å få plass til badekaret

Dersom badet ditt er i god stand er det mulig å sette inn et badekar uten å pusse opp hele badet. Hvis badet ditt er stort har du kanskje muligheten til å sette inn et badekar i tillegg til dusjen? Det som er viktig å tenke på før du tar et valg om å sette inn et badekar er vannuttak og sluk, det bør være i nærheten av hvor du skal plassere badekaret ditt. Dersom badet er lite er det mulig dusjen må vike til fordel for badekaret, men her finnes det løsninger som integrerer dusj og badekar.

Dersom du ønsker å se om du har plass og mulighet til å plassere et badekar på badet ditt bør du ta hensyn til disse punktene:

  • Målene på er er omtrent 175 cm * 70 cm
  • Rør til vann og avløp bør være i nærheten
  • Dersom badekaret plasseres et stykke unna vannrørene vil det bli synlige rør på gulv eller vegg
Bad med et eget hjørne for badekaret
Bad med et eget hjørne for badekaret

Skal du pusse opp badet ditt og ønsker å ha et badekar og dusj?

Det er ofte mulig. Våre håndverkere ser ofte slike løsninger og vet hva som lønner seg med tanke på vann og avløp. Du kan også få eksperthjelp av vår samarbeidspartner Solid Studio til å få visualisert badet i 3D før bygging. Da kan du teste ulike planløsninger med plassering av dusj, badekar og annet inventar. Det er enklere å ta store avgjørelser når du får sett resultatet på forhånd.

3d visualisering av bad med badekar
Bad visualisert i 3D av Solid Studio

Frittstående eller innebygd badekar?

Det finnes utrolig mange modeller å velge mellom når du skal finne et badekar som passer dine behov og stil. Et frittstående badekar har fire hjørner og kan plasseres omtrent hvor som helst på badet. Et innebygd badekar er, selvfølgelig, innebygd. Da plasseres det i tilknytting til en vegg og du kan velge om du vil flislegge det eller kle det på en annen måte. Hva du velger kommer an på hva du synes er penest på ditt bad.

Velger du et frittståend badekar kan du kjøpe det og montere det selv, men det kreves en rørlegger som kobler det til vann og avløp for deg.

Uansett om du har et nytt eller gammelt bad og lurer på om du kan sette inn et badekar, ta kontakt med oss i Baderomsgruppen så hjelper vi deg gjerne!

snekker pusser opp bad

Kontaktskjema:

Bestill gratis befaring

Går du med tanker om å pusse opp badet? Bestill gratis befaring fra oss i Baderomsgruppen. Vi kommer gjerne innom for å se hva som må gjøres og gi deg et prisoverslag.