Et bad med gode oppbevaringsmuligheter

Baderomsinnredning

Et ryddig bad gir ro

Flere av våre kunder sier de ønsker å kjenne på spafølelsen på badet hjemme. Det er med god grunn, badet er et rom vi oppholder oss mye på, her starter og avslutter vi dagen. Klarer vi å få til en behagelig atmosfære på badet vil du kjenne på en ro når du står opp og før du legger deg for kvelden.

Bad bygget av Baderomsgruppen
Bad med gode løsninger for oppbevaring

Badet er et typisk rom hvor det fort samler seg mye rot. Her er det mange små ting som har sitt hjem og stedet hvor vi kler av oss om kvelden. Det kan fort bli rot av klær, sminke og andre hygieneartikler. Et bade med mange smarte oppbevaringsmuligheter gjør badet til et ryddigere og hyggeligere sted å være.

Velg baderomsinnredning som kan lukkes

Det finnes utrolig mange fine baderomsinnredninger på markedet, det er et hav av valgmuligheter. Et tips vi ofte gir til våre kunder er å velge baderomsinnredning som kan lukkes. Et høyskap med enkle detaljer er stilrent, pent og praktisk. Her kan du oppbevare det du behøver å ha på badet uten at det synes.

Oppbevaring på badet
Et praktisk høyskap er både pent og praktisk

Dype og oversiktlige skuffer

Ønsker du å få orden rundt servanten? Gå for en baderomsinnredning med dype skuffer. Her får du god oversikt over innholdet og overflatene vil holdes ryddige da du kan plassere sminke, kremer, smykker og annen pynt i skuffene. Del de inn med oppbevaringsbokser for å få optimal oversikt over innholdet. Ved å gå for baderomsinnredning med god plass får du system på rotet.

Oppbevaring på badet
Baderomsinnredning med dype skuffer

Oppbevaring på et lite bad

Har du liten plass på badet, men ønsker å ha god skapplass? Utnytt veggene. Her har en av våre kunder gått for et vegghengt skap i tillegg til servantskap. Skap og speil inneholder de samme designelementene, det gjør at innredningene gir ro og harmoni, selvom det er liten plass på badet. Fine naturmaterialer på innredningen er pent på et lite bad.

baderomsinnredning på et lite bad
Vegghengt oppbevaring på badet

Oppsummert – 3 gode tips for oppbevaring på badet

  1. Velg skap og skuffer som kan lukkes – fjerner rot fra synet
  2. Dype skuffer og skap gir rom for mye og mulighet for oppbevaringsbokser
  3. Utnytt veggplassen dersom badet er lite, her kan du oppbevare mye

 

Planlegger du å bygge et nytt bad, eller ønsker du kun å bytte innredning? Ta gjerne kontakt med oss i Baderomsguppen for en uforpliktende og gratis befaring.

Kontaktskjema:

Bestill gratis befaring

Går du med tanker om å pusse opp badet? Bestill gratis befaring fra oss i Baderomsgruppen. Vi kommer gjerne innom for å se hva som må gjøres og gi deg et prisoverslag.