Pusse opp badet? 3 enkle steg for en sømløs byggeprosess

snekker pusser opp bad

Vi gir deg baderomsdrømmen på 1-2-3

Går du og drømmer om å pusse opp badet? Men vet ikke hvor du skal starte, hvem du skal snakke med og hva du kan gjøre selv? Som vi alle vet er oppussingen av badet et stort og omfattende prosjekt som krever hjelp fra fagfolk. Mye av det som gjøres når badet pusses opp krever dokumentasjon på at jobben er gjort etter lover og regler. Dette kan vi hjelpe deg med.

Bilde: Baderomsprosessen på 3 steg

Vårt mål er å gjøre din drøm om et nytt bad til virkelighet, på enklest mulig måte

I Badersomgruppen finner du et team av dyktige håndverker som tar seg av alt fra rivning, snekring, flislegging, legging av rør og den siste finpussen av ditt bad. I tillegg tar vi oss av prosjektledelsen, slik at du skal slippe å bekymre deg over hva som må gjøres til enhver tid. Vi vet hvilke utfordringer kunder møter på når de pusser opp badet. Disse utfordringene hjelper vi deg med å løse, slik at du kan lene deg tilbake når vi tar oss av oppussingsjobben.

Bilde: Bad visualisert i 3D av Solid Studio

I samarbeid med Solid Studio kan du få drømmebadet ditt visualisert i 3D før selve oppussingen starter. Dette vil gi deg muligheten til å ta valg som du er 100% trygg på. Valgene man tar når man pusser opp badet skal var i flere tiår, derfor er det viktig for oss at du er fornøyd med badet vi leverer fra oss. Ved å få hjelp og veiledning fra våre fagfolk i tillegg til noen av de dyktigste interiørstylistene i bransjen er vi sikre på at du vil få drømmebadet ditt.

En sømløs prosess når du pusser opp badet

Hverdagen er travel nok som den er, derfor har vi valgt å tilby våre kunder en sømløs og bekymringsfri oppussingsprosess fra start til slutt. Når vi tar oss av prosjektledelsen av ditt bad kan du være sikker på at ting blir gjort til avtalt tid. Baderomsgruppen har et eget team håndverker som samarbeider og snakker sammen på tvers av fagområder. Da kan du være trygg på at rørleggeren har gjort det som må gjøres før mureren kommer og legger den siste flisa på verket. Vi tar oss koordineringen slik at badet ditt blir som planlagt og etter dine ønsker og behov.

Baderomsgruppen, snekker

Bilde: Julian fra snekkerteamet vårt

Kanskje vil du gjøre noe av oppussingen selv?

Det kan du selvfølgelig gjøre! Ved å rive badet og sortere avfallet kan du spare store summer, det eneste det krever fra deg er tid og innsats. Dersom du ønsker å gjøre noe av jobben selv kan du snakke med oss underveis så kan vi gi råd om hva som lønner seg å gjøre dersom du har tid til rådighet.

Dersom du melder deg på vårt nyhetsbrev sender vi deg tre tips til en budsjettvennlig oppussing av badet.

Baderomsgruppen kommer gjerne på gratis befaring når du skal pusse opp badet

Ta kontakt med oss dersom du ønsker en gratis og uforpliktende erfaring fra en av våre baderomseksperter.

Pusse opp badet? gratis befaring

Kontaktskjema:

Bestill gratis befaring

Går du med tanker om å pusse opp badet? Bestill gratis befaring fra oss i Baderomsgruppen. Vi kommer gjerne innom for å se hva som må gjøres og gi deg et prisoverslag.